You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Diensten

Wij bieden voor horeca en organisaties maatwerk in keukenapparatuur en inrichting. Met ruim 15 jaar ervaring in het adviseren bij en realiseren van grootkeukens, zijn wij dé aangewezen partner voor uw grootkeuken project.

Apparatuur

De keuken dient het werkproces van uw medewerkers in de keuken volledig te ondersteunen en te optimaliseren. Het kiezen van de juiste keukenapparatuur is hierin essentieel.

Lees verder
Groot keukentechniek

Wij leveren complete keukens voor horecabedrijven, scholen, instellingen en bedrijfsrestaurants. Altijd in de meest ideale uitvoering voor uw situatie.

Lees verder
Groot keukeninrichting

Het inrichten van een professionele grootkeuken dient niet alleen te voldoen aan specifieke horecaregels, deze moet ook de werkprocessen optimaal ondersteunen.

Lees verder

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor uw grootkeuken project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden, kosten en planning. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Waar wij voor staan

Niemeijer Horeca staat voor topkwaliteit in grootkeukens voor met name zorg- en onderwijsinstellingen. Ook voor horeca en bedrijven bieden we maatwerk grootkeukens en apparatuur. Door onze vele jaren ervaring in het adviseren bij en realiseren van grootkeukens komen wij samen met u tot prachtige resultaten. Niemeijer Horeca bestaat uit een team van toegewijde professionals. Daarnaast kunt u ook voor grootkeukenapparatuur, zoals koel- en vrieskasten,

combi-steamers, vaatwassers en nog veel meer, bij ons terecht. Wij zien eten als een beleving. Het brengt mensen samen. Wij vinden dat het bereiden van eten en het leren bereiden van eten, ook een beleving moet zijn. De keuken is het verlengstuk van de kok en het keukenpersoneel, de plek waar alles naadloos op elkaar aansluit. Voor het beste resultaat.

WhatsApp