You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Niemeijer Horeca
Niemeijer Horeca
Niemeijer Horeca

Groot keukeninrichting

Het inrichten van een professionele grootkeuken dient niet alleen te voldoen aan specifieke horecaregels, maar moet ook de werkprocessen goed ondersteunen. 

Bij de keuze en inrichting van uw keuken is een zorgvuldige afstemming van uw wensen en ideeën van groot belang. Wij denken graag met u mee over functionele, innovatie en fraaie oplossingen en geven advies over de perfecte routing en toepassing van duurzame keukenapparatuur.

  • Maak de juiste keuze in apparatuur
  • Kwaliteit vertaalt zich terug
  • Investeer in duurzaamheid en prestatie

Fuctioneel ontwerp

Het resultaat van het adviesgesprek presenteren wij in een functioneel ontwerp. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige nieuwe keuken.

De technische informatie geeft de verschillende aansluitpunten weer, zodat de projectleiders alles goed kunnen uitvoeren. Na uw goedkeuring op het ontwerp starten we met het bestellen van de juiste apparatuur en het produceren van het maatwerk.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Neem contact met ons op

Direct meer informatie opvragen over groot keukeninrichting? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Waar wij voor staan

Niemeijer Horeca staat voor topkwaliteit in grootkeukens voor met name zorg- en onderwijsinstellingen. Ook voor horeca en bedrijven bieden we maatwerk grootkeukens en apparatuur. Door onze vele jaren ervaring in het adviseren bij en realiseren van grootkeukens komen wij samen met u tot prachtige resultaten. Niemeijer Horeca bestaat uit een team van toegewijde professionals. Daarnaast kunt u ook voor grootkeukenapparatuur, zoals koel- en vrieskasten,

combi-steamers, vaatwassers en nog veel meer, bij ons terecht. Wij zien eten als een beleving. Het brengt mensen samen. Wij vinden dat het bereiden van eten en het leren bereiden van eten, ook een beleving moet zijn. De keuken is het verlengstuk van de kok en het keukenpersoneel, de plek waar alles naadloos op elkaar aansluit. Voor het beste resultaat.

WhatsApp