You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Niemeijer Horeca
Niemeijer Horeca
Niemeijer Horeca

Groot keukentechniek

Wij leveren complete keukens voor onder andere horecabedrijven, scholen, instellingen en bedrijfsrestaurants. Altijd in de meest ideale uitvoering voor uw situatie. Onze grootkeukens zijn hygiënisch, duurzaam en onderhoudsvriendelijk van opzet. Wij leveren zowel maatwerk als modulaire units. Voor functies zoals koud-opslag, warme bereiding, afzuigtechniek en spoelkeuken hebben wij de juiste oplossing.

  • Maak de juiste keuze in apparatuur
  • Kwaliteit vertaalt zich terug
  • Investeer in duurzaamheid en prestatie

Wat kunt u van ons verwachten

Van het advies tot en met de plaatsing van uw horecakeuken zijn wij intensief betrokken. Wij maken zelf de tekeningen voor de aansluitpunten en begeleiden de bouwkundige zaken zeer intensief. Met meer dan 15 jaar ervaring bent u verzekerd dat uw horecakeuken volledig zal voldoen aan uw verwachtingen.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Neem contact met ons op

Direct meer informatie opvragen over groot keukentechniek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Waar wij voor staan

Niemeijer Horeca staat voor topkwaliteit in grootkeukens voor met name zorg- en onderwijsinstellingen. Ook voor horeca en bedrijven bieden we maatwerk grootkeukens en apparatuur. Door onze vele jaren ervaring in het adviseren bij en realiseren van grootkeukens komen wij samen met u tot prachtige resultaten. Niemeijer Horeca bestaat uit een team van toegewijde professionals. Daarnaast kunt u ook voor grootkeukenapparatuur, zoals koel- en vrieskasten,

combi-steamers, vaatwassers en nog veel meer, bij ons terecht. Wij zien eten als een beleving. Het brengt mensen samen. Wij vinden dat het bereiden van eten en het leren bereiden van eten, ook een beleving moet zijn. De keuken is het verlengstuk van de kok en het keukenpersoneel, de plek waar alles naadloos op elkaar aansluit. Voor het beste resultaat.

WhatsApp