You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Niemeijer Horeca
Niemeijer Horeca
Niemeijer Horeca

Over Niemeijer Horeca

Niemeijer Horeca staat voor topkwaliteit grootkeukens voor met name zorg- en onderwijsinstellingen. Ook voor horeca en bedrijven leveren we maatwerk grootkeukens inclusief apparatuur. Door onze vele jaren ervaring in de realisatie van grootkeukens kunnen wij u als de beste hierover adviseren en komen we samen met u tot het beste resultaat.

 

 

130
+

Gerealiseerde projecten

10
+

Jaren ervaring

Niemeijer Horeca
Niemeijer Horeca

Wij zijn uw partner

Dankzij onze vele jaren ervaring binnen het vak, zijn wij de aangewezen partner omtrent het ontwerpen, uittekenen, plaatsen én opleveren van uw professionele keuken. Wij staan hierbij voor kwaliteit en betrokkenheid. 

 

“De uitdaging zit hem in de oplevering van een efficiënt ingerichte en duurzame grootkeuken.”
Richard NiemeijerRichard Niemeijer,
Directeur Niemeijer Horeca

Waar wij voor staan

Niemeijer Horeca staat voor topkwaliteit in grootkeukens voor met name zorg- en onderwijsinstellingen. Ook voor horeca en bedrijven bieden we maatwerk grootkeukens en apparatuur. Door onze vele jaren ervaring in het adviseren bij en realiseren van grootkeukens komen wij samen met u tot prachtige resultaten. Niemeijer Horeca bestaat uit een team van toegewijde professionals. Daarnaast kunt u ook voor grootkeukenapparatuur, zoals koel- en vrieskasten,

combi-steamers, vaatwassers en nog veel meer, bij ons terecht. Wij zien eten als een beleving. Het brengt mensen samen. Wij vinden dat het bereiden van eten en het leren bereiden van eten, ook een beleving moet zijn. De keuken is het verlengstuk van de kok en het keukenpersoneel, de plek waar alles naadloos op elkaar aansluit. Voor het beste resultaat.

WhatsApp