You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Niemeijer Horeca

Wat wij doen

De inrichting van een professionele grootkeuken dient niet alleen te voldoen aan specifieke horecaregels, de keuken moet ook het werkproces van uw keukenmedewerkers volledig ondersteunen en optimaliseren. Het kiezen van de juiste keukenapparatuur is hierin essentieel. 

Vraag vrijblijvende offerte aan
Niemeijer Horeca

Specialistische vakkennis

Bij het ontwerp, de realisatie en de plaatsing van uw grootkeuken is specialistische vakkennis een vereiste. Niemeijer Horeca maakt bij het ontwerp en plaatsing van de grootkeuken gebruik van de bestaande mogelijkheden. Ook houden we rekening met het werkproces dat zich in een grootkeuken afspeelt.      

Niemeijer Horeca

Begeleiding van A tot Z

Wij helpen u bij het realiseren van uw grootkeuken die aansluit bij uw medewerkers en uw gasten. Al vanaf het eerste idee tot en met de plaatsing van de keuken, begeleiden wij u zeer intensief en professioneel. Dit doen wij al ruim 15 jaar met veel enthousiasme en toewijding. Zo komen we samen met u tot het beste resultaat.


Waar wij voor staan

Niemeijer Horeca staat voor topkwaliteit in grootkeukens voor met name zorg- en onderwijsinstellingen. Ook voor horeca en bedrijven bieden we maatwerk grootkeukens en apparatuur. Door onze vele jaren ervaring in het adviseren bij en realiseren van grootkeukens komen wij samen met u tot prachtige resultaten. Niemeijer Horeca bestaat uit een team van toegewijde professionals. Daarnaast kunt u ook voor grootkeukenapparatuur, zoals koel- en vrieskasten,

combi-steamers, vaatwassers en nog veel meer, bij ons terecht. Wij zien eten als een beleving. Het brengt mensen samen. Wij vinden dat het bereiden van eten en het leren bereiden van eten, ook een beleving moet zijn. De keuken is het verlengstuk van de kok en het keukenpersoneel, de plek waar alles naadloos op elkaar aansluit. Voor het beste resultaat.

WhatsApp