Logo Niemeijer Horeca
home

Bel ons direct op: 020 223 7537

Veilig betalen en bestellen

Messcherpe prijzen

Snelle levering

Liebherr onderscheiden met GOUDEN EcoVadis-medaille

7 juli 2023

Liebherr-Hausgeräte GmbH heeft van EcoVadis de gouden medaille gekregen voor haar duurzame bedrijfsvoering. EcoVadis is ’s werelds grootste en meeste betrouwbare aanbieder van duurzaamheidsranglijsten van bedrijven. EcoVadis evalueert onder andere de inzet op het gebied van milieu, ethiek, arbeids- en mensenrechten en duurzaam inkopen. 

Liebherr-Hausgeräte

GmbH heeft van EcoVadis de gouden medaille gekregen voor haar duurzame bedrijfsvoering. EcoVadis is ’s werelds grootste en meeste betrouwbare aanbieder van duurzaamheidsranglijsten van bedrijven. EcoVadis evalueert onder andere de inzet op het gebied van milieu, ethiek, arbeids- en mensenrechten en duurzaam inkopen.

Met een totaalscore van 73 punten behoort Liebherr tot de top 3 procent van alle bedrijven die wereldwijd zijn beoordeeld. Hiermee is Liebherr tevens de enige fabrikant van koelkasten en diepvriezers voor particulier en commercieel gebruik die een gouden medaille heeft ontvangen. Meer dan 100.000 bedrijven worden momenteel geïnspecteerd door EcoVadis.

Liebherr is zich bewust van de verantwoordelijkheid op het gebied van mens en milieu en maakt daarom al enkele jaren gebruik van het evaluatieproces van EcoVadis. Mede hierdoor heeft Liebherr al twee keer een zilveren medaille van EcoVadis mogen ontvangen voor onze fabriek in Lienz. Dankzij een continue proces van verbeteringen zijn we nu beloond met een gouden medaille voor al onze productielocaties.