Logo Niemeijer Horeca
home

Bel ons direct op: 020 223 7537

Veilig betalen en bestellen

Messcherpe prijzen

Snelle levering

Eigen storing dienst 24/7

 

Storing aan apparatuur of koelingen komen altijd ongelegen en mocht er haast geboden zijn om de storing snel op te pakken dan adviseren wij om de storing telefoons aan ons door te geven. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak in en er zal een bezoek plaatsvinden van een specialiseert servicebedrijf die veel onderdelen op voorraad heeft en de storing snel kan verhelpen. De storing dienst is van maandag tot vrijdag en in het weekend tegen 150% vergoeding 

Geen dringende storingen of service bezoeken kunnen worden doorgeven per email 

service@niemeijerhoreca.nl

 

Onderhoudscontacten

Verleng de levensduur van appratuur en zorg betere prestaties!

 

Wij bieden onderhouds contacten aan met de mogelijkheid tot 1 of 2 maal een bezoek per jaar van een van onze monteurs dit tegen een extra voordeling tarief en korting op eventueel benodigde materialen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

 

Plaatsing en Bezorging:

Al gaat het om een online bestelling of een complete keuken wij doen alles in overleg en zullen alles netjes verzorgen dit alles met de ambitie om wat moois te realiseren waar wij trots op kunnen zijn! 

 

Onderdelen: 

Wij werken al jaren met REPA een van de grootste distributeurs van onderdelen met een voorraad van meer dan 100.000 onderdelen en voor 15.00 uur besteld de volgende dag al geleverd. U kunt een typeplaatje mailen naar service@niemeijerhoreca.nl en wij gaan een prijsaanvraag voor u verzorgen. Uiteraard kan onze service afdeling advies geven en eventueel de service verzorgen.

 

Storing melden/ service bezoek 

Niemeijer Horeca 
Tel 020 223 7537
service@niemeijerhoreca.nl

 

pexels-wdnet-213162