Logo Niemeijer Horeca
home

Bel ons direct op: 020 223 7537

Veilig betalen en bestellen

Messcherpe prijzen

Snelle levering

Klantenservice

Voor al uw vragen en ondersteuning, bezoek de klantenservicepagina van Niemeijer Horeca. Of het nu gaat om productinformatie, bestelhulp, of andere vragen, wij zijn er om u te helpen. Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor directe antwoorden op veelvoorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via onze beschikbare methoden. Bij Niemeijer Horeca streven we naar uitstekende service.

Contact mogelijkheden

Bel ons via:

020 223 7537

Mail ons via:

r.niemeijer@niemeijerhoreca.nl

Veelgestelde vragen

Hoe neem ik contact op met Niemeijer Horeca?

Heeft u vragen of opmerkingen, mail of bel ons gerust via klantenservice@niemeijerhoreca.nl of 020 223 7537. Onze klantenservice zit voor u klaar!

Kan ik hier terecht voor een totaaloplossing voor mijn horecakeuken?

Zeker. Naast onze webshop bieden wij ook totaaloplossingen aan voor horeca ruimtes. Afhankelijk van uw wensen en budget gaan wij met u om tafel om tot een slim en goed doordacht ontwerp te komen. Wij voorzien u van advies en helpen u met het ontwerp. Vervolgens selecteren we de aan te schaffen producten en zorgen we voor de installatie. Wij hebben 15 jaar ervaring in horeca keukens en kunnen u dan ook perfect van dienst zijn.

Ik wil graag advies wat betreft het ontwerp van mij keuken, doen jullie dit?

Dan bent u bij Niemeijer Horeca aan het juiste adres. Wij komen graag met u in contact en maken een afspraak. Het liefst op de betreffende locatie, zodat wij alvast een goede indruk hebben van de ruimte. Vanuit hier zullen wij u voorzien van advies. Dit is geheel vrijblijvend. Desgewenst maken wij ook in goed samenspraak met u, uw keukenontwerp.

Hoe gaat jullie service omtrent totaaloplossingen voor keukens in zijn werk?

Wij maken allereerst altijd een afspraak met u op locatie. Wij inventariseren de ruimte en denken met u mee. Ook gaan we met u in gesprek over de wensen, mogelijkheden en uitdagingen die er zijn en gaan we inmeten. 

Naar aanleiding van dit gesprek gaan we aan de ontwerptafel. Hier maken we een goed doordacht en slim keukenontwerp die aan alle wensen voldoet. We selecteren voor u de juiste producten en keukenapparatuur en zetten de productie in gang. 

Tijdens de plaatsing van de keuken zijn wij erg nauw betrokken. Wij werken met professionele installateurs waarmee de kans op problemen erg klein is. Zijn er toch problemen of vragen, dan zijn wij het 1e aanspreekpunt. 

Wij lopen altijd met u de eindronde. Klopt alles, werkt alles en is alles naar wens. Pas na deze eindronde is het project aan onze kant afgerond. Uiteraard zijn wij ook na projectafronding te allen tijde voor u bereikbaar voor advies of andere service gerelateerde zaken. 

Waarom kiezen voor Niemeijer Horeca

Niemeijer Horeca heeft ruim 15 jaar ervaring in de grootkeukentechniek. Expliciet voor horeca. Wij weten waar de uitdagingen zitten en zijn goed bekend met diverse werkwijzen in de keuken. Hierdoor kunnen wij u goed voorzien van advies. Verder:

  • Wij bieden producten van A-merken aan voor messcherpe prijzen,
  • Wij kunnen u desgewenst bedienen met onze totaaloplossingen voor keukens,
  • Professioneel keukenadvies op basis van ruim 15 jaar ervaring in de keukenbranche,
  • Hele hoge service. Ook na afronding van uw project. 
Kan ik mijn product retourneren?

Ja dit kan. Wel onder bepaalde voorwaarden. Zo mag het product niet gebruikt of beschadigd zijn en dient deze in originele staat te worden geretourneerd. Lees op deze pagina meer over ons retourbeleid. 

Hoe kan ik betalen bij Niemeijer Horeca?

Bij ons heeft u de keuze uit diverse betaalmethoden zoals IDEAL, bankoverschrijving, PayPal & creditcard.

Is er naast kopen nog een andere optie om keukenproducten en keukenapparatuur aan te schaffen?

Niet voor iedereen is het kopen van keukenapparatuur een optie. Dit is zeker zo voor startende horeca ondernemingen. Wij zijn op dit moment bezig met een lease service. Deze wordt binnenkort gelanceerd. Via de website is het dan mogelijk om keukenapparatuur en keukenproducten aan te schaffen via een lease constructie. 

Heeft u hier interesse in? Neem alvast contact met ons op. Dan kijken wij wat we alvast voor u hierin kunnen betekenen.