Logo Niemeijer Horeca
home

Bel ons direct op: 020 223 7537

Veilig betalen en bestellen

Messcherpe prijzen

Snelle levering

Totaal oplossingen in de grootkeukentechniek met 15 jaar ervaring en gericht op duurzaamheid!

 

Niemeijer Horeca 

Wij zijn al 15 jaar actief in de grootkeukentechniek en begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een efficiënte en duurzaam ingerichte keuken te realiseren waar wij beide trost op kunnen zijn en wat garant zal staan voor een lange levensduur, energie zuinig is en betrouwbaar!

Zie onze gerealiseerde projecten en in overleg is een bezoek mogelijk !

 

Werkwijze : 

Bij een project aanvraag zal onze adviseur vrijblijvend op de locatie langs komen om in een gesprek de wensen te bespreken waarna de tekenafdeling  aan de gang gaat om een efficiënte keuken te realiseren met de juiste routing en werkplekken.

Maar ook bij de aankoop van losse apparatuur zijn wij de aanwezig partner door al onze ervaring weten wij de juiste apparatuur aan te bieden in iedere werkomgeving.

 

Plaatsing en Bezorging :

Al is het een online bestelling of een complete keuken alles wat wij doen gaat in goed overleg en alles word tot in de puntjes verzorgt ! 

 

Onderdelen : 

Wij werken al jaren met REPA een van de grootste distributeurs van onderdelen met een voorraad van meer dan 100.000 onderdelen en voor 15.00 uur besteld de volgende dag al geleverd. En uiteraard kan onze service afdeling het advies en service verzorgen.

 

En tot slot onze service verlening! 

Wij werken met een landelijk dekkend service bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en ruim 25 monteurs in dienst waarbij wij kunnen zorgen dat u storing snel kan worden oplost. Ook voor eventuele onderhoudscontacten bent u bij ons aan het juiste adres waarbij wij zeer scherpe tarieven aanbieden.  

 

Niemeijer Horeca 

Altijd messcherpe prijzen en een duurzaam advies !

 

horecava