Logo Niemeijer Horeca
home

Bel ons direct op: 020 223 7537

Veilig betalen en bestellen

Messcherpe prijzen

Snelle levering

Hoe kunnen wij helpen?

Bel ons

T: 020 223 7537

Openingstijden

ma t/m vrij 09:00 t/m 17:00

Automatische deegmachine 15-18 kg/u

Beschikbaarheid:

Artikelnummer:

Garantie:

Op Voorraad

MPS18/1

1 jaar

10973.00 8778.40 Excl. BTW

Maanden Maandbedrag
36 284,42
48 218,58
60 179,08
72 155,38
  • Veilig betalen en bestellen
  • Messcherpe prijzen
  • Snelle levering

Specificaties

Artikelnummer MPS18/1
Leverancier diamond
Merk diamond
Afmeting 400 x 580 x 1120
Aansluitwaarde 400/3N 50-60Hz 1,2 kW

Omschrijving

PRODUCTGEGEVENS

  • Helemaal uitgevoerd in roestvrij staal.
  • Aan de basis is die bestemd voor deeg te kneden (inhoud kuip: 3 kg meel) en het automatisch produceren van harde tarwe deeg (8/10 kg/u).
  • Mes voor het automatisch snijden van lange of korte pasta.
  • Uitrusting voor de regeling van de snelheid
  • Geleverd met 4 matrijzen:
  • n°7 (1,5 mm) voor taglioni
  • n°28 (6 mm) voor tagliatel
  • n°89 (10 mm) voor macaroni
  • sfoglia 2x85 mm pasta bladen.
  • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
  • Ventilator onderaan voor het snel drogen van de vers gemaakte pasta.
  • Dit apparaat is bestemd voor het vervaardigen van pasta met grondstoffen, zowel met harde als zachte tarwe; met een toevoer van water en eieren, of spinazie voor groene pasta, of tomatenpuree voor rode pasta.
  • Enkele praktische raadgevingen:
  • * Bereiding van bladerdeeg voor ravioli:
  • 70 % tarwe type 00
  • 30 % harde korrel
  • 5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
  • * Bereiding van tagliatelle:
  • 70 % tarwe type 00,
  • 30 % harde korrel,
  • 5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
  • of
  • 100 % harde tarwe korrel,
  • 5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
  • tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.

THE +
* Bereiding van griesmeel:
type: rigatoni, fusili, conchiglie, spaghetti,enz...
voor deze soort pasta gebruiken we uitsluitend harde tarwekorrels
en 30 - 33% water. Als er verschillende soorten meel worden
gebruikt, moet de bereiding goed gemengd zijn voor het toevoegen
van water.
Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk zout bij
te voegen (+/- 2 gr per kg meel) opgelost in water om klonten
te vermijden.

N.B.
Andere matrijzen in optie.

Hoe kunnen wij helpen?

Bel ons

T: 020 223 7537

Openingstijden

ma t/m vrij 09:00 t/m 17:00

Recent bekeken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wees altijd op de hoogte van onze acties, producten en diensten via onze nieuwsbrief