Logo Niemeijer Horeca
home

Bel ons direct op: 020 223 7537

Veilig betalen en bestellen

Messcherpe prijzen

Snelle levering

Hoe kunnen wij helpen?

Bel ons

T: 020 223 7537

Openingstijden

ma t/m vrij 09:00 t/m 17:00

Automatische deegmachine 25-35 kg/u

Beschikbaarheid:

Artikelnummer:

Garantie:

Op Voorraad

MPS35/2

1 jaar

16117.00 12893.60 Excl. BTW

Maanden Maandbedrag
36 413,88
48 318,47
60 260,45
72 224,35
  • Veilig betalen en bestellen
  • Messcherpe prijzen
  • Snelle levering

Specificaties

Artikelnummer MPS35/2
Leverancier diamond
Merk diamond
Afmeting 550 x 580 x 1550
Aansluitwaarde 400/3N 50-60Hz 2,1 kW

Omschrijving

PRODUCTGEGEVENS

  • Helemaal uitgevoerd in roestvrij staal.
  • Aan de basis is die bestemd voor deeg te kneden (inhoud kuip: 3 kg meel) en het automatisch produceren van harde tarwe deeg (25/35 kg/u).
  • Mes voor het automatisch snijden van lange of korte pasta.
  • Uitrusting voor de regeling van de snelheid.
  • Geleverd met 4 matrijzen:
  • n°7 (1,5 mm) voor taglioni
  • n°28 (6 mm) voor tagliatel
  • n°89 (10 mm) voor macaroni
  • sfoglia 2x85 mm pasta bladen,
  • Het apparaat is overeenkomstig met de "EG" richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.
  • Ventilator onderaan voor het snel drogen van de vers gemaakte pasta.
  • Dit apparaat is bestemd voor het vervaardigen van pasta met grondstoffen, zowel met harde als zachte tarwe; met een toevoer van water en eieren, of spinazie voor groene pasta, of tomatenpuree voor rode pasta.
  • Enkele praktische raadgevingen:
  • * Bereiding van bladerdeeg voor ravioli:
  • 70 % tarwe type 00
  • 30 % harde korrel
  • 5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
  • * Bereiding van tagliatelle:
  • 70 % tarwe type 00,
  • 30 % harde korrel,
  • 5 eieren per kg + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
  • of
  • 100 % harde tarwe korrel,
  • 5 eieren per kg korrel + water (+/- 300 - 350 gr vloeistof per kg)
  • tijdens +/- 15 minuten kneden met een vochtigheidsgraad van ongeveer 33%.
  • THE +
  • * Bereiding van griesmeel:
  • type: rigatoni, fusili, conchiglie, spaghetti,enz...
  • voor deze soort pasta gebruiken we uitsluitend harde tarwekorrels
  • en 30 - 33% water. Als er verschillende soorten meel worden
  • gebruikt, moet de bereiding goed gemengd zijn voor het toevoegen
  • van water.
  • Naargelang de smaak van de gebruiker is het mogelijk zout bij
  • te voegen (+/- 2 gr per kg meel) opgelost in water om klonten
  • te vermijden.

N.B.: andere matrijzen in optie.

Hoe kunnen wij helpen?

Bel ons

T: 020 223 7537

Openingstijden

ma t/m vrij 09:00 t/m 17:00

Recent bekeken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wees altijd op de hoogte van onze acties, producten en diensten via onze nieuwsbrief