Logo Niemeijer Horeca
home

Bel ons direct op: 020 223 7537

Veilig betalen en bestellen

Messcherpe prijzen

Snelle levering

Hoe kunnen wij helpen?

Bel ons

T: 020 223 7537

Openingstijden

ma t/m vrij 09:00 t/m 17:00

Diamond Blast Chiller TOUCH SCREEN 5x GN 1/1 (of) 600x400 (20-12 Kg)

Beschikbaarheid:

Artikelnummer:

Garantie:

Op Voorraad

DBT51/TS

1 jaar

5910.00 4728.00 Excl. BTW

Maanden Maandbedrag
36 154,13
48 119,62
60 97,87
72 86,52
  • Veilig betalen en bestellen
  • Messcherpe prijzen
  • Snelle levering

Specificaties

Artikelnummer DBT51/TS
Leverancier diamond
Merk diamond
Afmeting 784 x 800 x 900
Aansluitwaarde 230V 0,85 kW

Omschrijving

PRODUCTGEGEVENS

  • Capaciteit: 5x GN 1/1 (of) 5 x EN 600X400 (roosters en platen optioneel).
  • Productie per cyclus: 20 Kg (+70° C +3° C) of 12 Kg (+70° C -18°C).- Kernsonde als standaard.
  • "Anti-kantelbare" structuur in roestvrij staaldraad (verwijderbaar), tussenruimte voor GN 1/1 (70 mm) & EN 600x400 (44 mm) platen.
  • Deur met geïntegreerde "niet-uitstekende" handgreep (Op bestelling omkeerbaar).
  • Scharnieren met automatische terugloop (90° vergrendeling).
  • Isolatie 60 mm dikte.
  • Koelmiddeluitbreiding R404A door thermostatische expansieklep.
  • 4 verstelbare roestvrijstalen poten.
  • TOUCH SCREEN" bedieningselementen, high definition kleurenaanraakscherm, waardoor de gebruiker alle belangrijke functies kan aanpassen.
  • 4 cycli om te kiezen uit "Soft Chill" of "Soft Freeze" voor delicate producten, "Hard-Chill" of "Hard-Freeze" voor grote producten, timerbesturing met bel aan het einde van de cyclus (of) kernsondebesturing, met ook de holdingfunctie aan het einde van de cyclus en alarmering (visueel of hoorbaar), 99 programma's die u kunt opslaan, selectie in meer dan 20 werkingscycli, automatische cyclus, ... (Zie PLUS), display op het voorpaneel.
  • Monoblokstructuur, binnen en buitenzijde van food grade roestvrij staal (AISI 304).
  • Diepgetrokken binnenbodem, afgeronde hoeken en kanten (zonder ruwheid), met aftapplug (zwaar onderhoud).
  • Deur met ergonomische handgreep (niet uitstekend), sluiting door magnetische "druk"-afdichting (eenvoudig te vervangen, geen gereedschap nodig), tegendeur met verwarmingsweerstand, om ijsvorming te voorkomen ( Freeze-functie).
  • Microschakelaar voor de deur, zodat de verdamperventilator kan stoppen wanneer deze wordt geopend.
  • Compressorunit (omgevingstemperatuur +43°), geventileerde condensor, toegankelijkheid aan de voorzijde.
  • Geventileerde verdamper (oversized), behandeld tegen zout en voedingszuren, volledig verborgen (niet zichtbaar), ventilatormotor IP44.
  • Handmatige of automatische ontdooiing (begin van de cyclus).
    Geïnjecteerde polyurethaan isolatie (CFK-vrij).
  • Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen .

THE +
- Zeer intuïtieve TOUCH SCREEN bedieningselementen, snelle koel- en vriescycli 100% aanpasbaar. Strikte temperatuurregeling en ventilatie. Voorkoeling van de cel naar wens. Specifieke cyclus voor ijs of rauwe vis (Carpaccio, Sushi, Sashimi,...). Recepten/programma's onderverdeeld naar producttype. 99 programma's kunnen worden opgeslagen. Mogelijkheid om alle gegevens en recepten/programma's te downloaden met USB-sticks, ...

ADVANTAGE :

GOLD line PLUS De keuze voor uitmuntendheid in uw werk, het behoud van de organoleptische en nutritionele eigenschappen van al uw voedingsmiddelen, dezelfde kwaliteit, dezelfde smaak, dezelfde consistentie als vers voedsel!...en tegelijkertijd tijd en geld te besparen. In koude verbinding vereist voedselveiligheid een basisprincipe: D.W.Z. de overgang van de kerntemperatuur van +70°C naar +3°C in 90 minuten (VK-norm) of +65°C naar +10°C in 110 minuten (NF-norm) en van +70°C naar -18°C in 240 minuten (VK-norm) of van +65°C naar -18°C in 270 minuten (NF-norm), de Diamond-cellen garanderen dat u al deze verplichtingen nakomt.

Hoe kunnen wij helpen?

Bel ons

T: 020 223 7537

Openingstijden

ma t/m vrij 09:00 t/m 17:00

Recent bekeken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wees altijd op de hoogte van onze acties, producten en diensten via onze nieuwsbrief