0 0

Inductieplaat 2500 watt, tactiele toetsen

Beschikbaarheid:

Artikelnummer:

Garantie:

Op Voorraad

IND-25/DH

1 jaar

885.00 752.25 Excl. BTW

  • Veilig betalen en bestellen
  • Messcherpe prijzen
  • Snelle levering

Specificaties

Artikelnummer IND-25/DH
Leverancier diamond
Merk diamond
Afmeting 280 x 360 x 105
Aansluitwaarde 230V 2,5 kW

Omschrijving

  • 4 mm plaat, bruikbaar oppervlak 280x280 mm.
  • 180 mm inductor
  • Regeling op 34 posities van 50W - 2500W (bij 50W tussen 50W en 900W en bij 100W tussen 1000W en 2500W), 0-99 minuten timer.
  • Instelbare temperatuur van 30°C tot 250°C (5°C).
  • Zwarte glaskeramische plaat, hoge temperatuur, 100% waterdicht.
  • Roestvrij stalen frame.
  • Bedieningselementen via aanraakgevoelige toetsen, met digitaal display, samengesteld uit: Aan/uit-schakelaar, stroom- of temperatuurselector, timer, "MAX"-functie
  • Uitgerust met een koelventilator.
  • Wasbaar filter, standaard meegeleverd.
  • Belangrijk: Deze apparaten zijn geschikt voor de meeste recipiënten van geëmailleerd plaatstaal, gietijzer of roestvrij staal, evenals voor potten met het indicatie "inductie".
  • Apparaten gebouwd in overeenstemming met de huidige normen (CE).

THE +
Robuustere uitvoering,
Installatie van een nieuwe 5000h inductie generator,
Toetsenbord met touch-sensitive toetsen,
Verhoging van de producthoogte.
ADVANTAGE:
Een beetje techniek!
De warmte wordt geproduceerd door een magnetisch veld direct in het recipiënt, dit veld wordt elektronisch gecreëerd, er is geen verwarmingselement, wat het een grote veiligheid geeft. Koken gebeurt bijna zonder warmteverlies; het is de meest economische technologie, het verwijderen van het recipiënt is voldoende om te stoppen met koken.
Er worden dus achtereenvolgens drie natuurkundige fenomenen in het spel gebracht:

De overdracht van energie van de inductor naar het recipiënt via elektromagnetische middelen.
De omzetting van elektrische energie in warmte in het recipiënt door het Joule-effect.
De overdracht van warmte van de container naar het voedsel door warmtegeleiding.
Het is een schone en ecologische technologie die veruit de meest efficiënte en effectieve is.

Recent bekeken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wees altijd op de hoogte van onze acties, producten en diensten via onze nieuwsbrief